marți, 9 martie 2010

Friptura inabusita


Ingrediente: 1 kg carne de porc impănatâ 500 g cartofi 100 ml vin 200 ml ulei cimbru, rosmarin, sare, piper Preparare: Spală bine carnea şi condimenteaz-o pe toate părţile cu sare, piper, puţin cimbru şi rozmarin. Aşază apoi întreaga bucată într-un vas termorezistent. Stropeşte-o cu jumătate din cantitatea de ulei şi...
Read more »

Friptura de porc cu cartofi



Ingrediente: 1,5 kg carne de porc 2 kg cartofi 200 ml ulei 100 g făină 100 g caşcaval100 g smântână 400 ml lapte 3 ouă 100 ml vin 50 g unt sare, piper Mod de preparare: Se spală carnea, se sărează si se pune intr-o tava, la inabusit, cu o jumatate...
Read more »

Piftie de porc



Ingrediente: 1 1/2 kg picioare de porc 1 ceapă 2 morcovi 1 legătură pătrunjel verde 1 păstârnac 1 ţelină 2 foi de dafin 4 boabe de piper 4 căţei de usturoi sare. Mod de preparare: Se spală şi se curăţă bine, cu cuţitul, picioarele de porc (dacă au păr, se pârlesc la flacără). Se taie picioarele în două, pe lungime. Se...
Read more »

Fiptura de porc cu mirodenii



Ingrediente un kilogram muşchi de porc 2 căpăţâni usturoi sare, piper, cimbru, rozmarin 50 g unt 2-3 linguri de ulei de măsline un pahar de vin roşu 2 linguri pesmet 1 lingură miere Preparare: Carnea se spală, se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie şi se înţeapă cu furculiţa. Se unge cu ulei de măsline,...
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu