marți, 2 martie 2010

Pui umplut cu sarmalute in foi de vita


Ingrediente: 1 pui (1-1,5 kg) 200 g carne de vita 200 g carne de porc 50 g ceapa 50 g orez 200 g foi de vita sare piper marar ulei Mod de preparare: Dai carnea de vuta si de porc prin masina de tocat. Ceapa o inabusi in ulei, cu sare, piper si orez, apoi...
Read more »

Stomac de porc umplut cu carne – Pisca


Cureţi şi speli stomacul, îl opăreşti şi iei pielea din interiorul lui, pentru că trebuie să fie foarte curat. Compoziţia cu care umpli stomacul o faci din:2 kg carne de la guşa porcului tăiată în bucăţi (cubuleţe) potrivite (2 cm), 5 cepe curăţa­te, spălate şi tăiate mărunt. Adaugi cimbru 2-3...
Read more »

Carne si costita de porc la borcan


Costiţa şi o şirincă (muşchiul lung) le tai în bucăţi potri­vite, le speli şi le pui într-o cratiţă, apoi adaugi moarea (zeama) de vara şi le fierbi până când camea se desprinde de pe os (la costiţă). Iei cratiţa de pe foc, scoţi costiţele şi bucăţile de canee şi...
Read more »

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu