Retete de Paste:
Retete de post: Supa-crema de mazare si cartofi cu aroma de menta
16 April 2011

Read more »
Salată simplă de fructe
16 April 2011
O
reteta de salata simpla de fructe din: fructe de sezon, ananas, rom,
maraschino, struguri negri si migdale. Ingrediente: orice fructe de
sezon 1 conservă mai mică de ananas rom şi maraschino struguri negri
câteva felioare de migdale Mod de preparare: Fructele le spălăm bine
şi, dacă este necesar, le curăţăm şi le scoatem…
Read more »
Read more »
Ciorbă rece de măcriş cu jambon afumat
16 April 2011
O
reteta delicioasa de ciorba rece de macris cu jambon afumat din:
macris, oua, smantana, jambon afumat, ceapa verde, castraveti verzi,
patrunjel si marar. Ingrediente: 1 kg măcriş 3 ouă 4 linguri smântână
150 g jambon afumat ceapă verde castraveţi verzi pătrunjel proaspăt
mărar proaspăt Mod de preparare: Frunzele de măcriş se spală bine…
Read more »
Read more »
Budinca de ananas
16 April 2011

Read more »
Sos olandez cu smantana
16 April 2011
O
reteta de sos olandez cu smantana din: galbenusuri, smantana, unt, suc
de lamaie si sare. Ingrediente: 4 gălbenuşuri 200 ml smântână 169 gr unt
suc de lămâie sare Mod de preparare: Batem vartos smantana si
galbenusurile intr-o cratita pe care am asezat-o pe aburi. Pe focul cat
mai mic in care am topit…
Read more »
Read more »
Cocktail Bronx
15 April 2011

Read more »
Pui delicios cu mazare
15 April 2011

Read more »
Reţete de Paşti
15 April 2011

Read more »
Cum se prepara Paste cu creveti si usturoi (video)
15 April 2011

Read more »
Pere in vin negru (Flambate)
15 April 2011

Read more »
Cotlete marinate de miel la grătar, cu ciupercute
15 April 2011

Read more »
Cubuleţe de curcan în lapte
15 April 2011

Read more »
Cupă de ingheţată Chevalier
15 April 2011

Read more »
Pui prăjit
15 April 2011

Read more »
Korma de oaie
15 April 2011

Read more »
Cocktail Gin Salty Dog
15 April 2011

Read more »
Retete de post: Salata cu rucola si nuci
15 April 2011

Read more »
Varză cu specialitaţi de carne
15 April 2011

Read more »
Sniţel delicios
15 April 2011

Read more »
Pui cu scorţişoară şi piure de mere
15 April 2011

Read more »
Sos de măceşe
15 April 2011
O
reteta simpla de sos de macese din: unt, faina, marmelada de macese,
vin alb, apa, suc de lamaie si sare. Ingrediente: 40 gr unt 30 gr făină 2
linguri marmeladă de măceşe 250 ml apă 100 ml vin alb suc de lămâie
sare Mod de preparare: Frigem făina în unt. Adăugăm apa şi…
Read more »
Read more »
Retete de post: Supa condimentata de ceapa
15 April 2011

Read more »
Iepure cu măsline negre, rozmarin şi pătrunjel
15 April 2011

Read more »
Cocktail Rickey
15 April 2011

Read more »
Tocana de miel
15 April 2011

Read more »
Ştrudel cu vişine
15 April 2011

Read more »
Supă vieneză
15 April 2011
O
reteta simpla si delicioasa de supa vieneza din: oase cu maduva, carne,
untura, ceapa, boia dulce, cartofi, usturoi, faina alba, sare si piper.
Ingrediente: 4 oase cu măduvă 500 g carne 100 g untură 6 cepe 1 lingură
boia dulce 500 g cartofi 3 căţei usturoi 1 lingură faină albă sare şi
piper, după…
Read more »
Read more »
Piept de pui cu smochine si arpagic
15 April 2011

Read more »
Plăcintă delicioasă cu carne
15 April 2011
O
reteta de placinta delicioasa cu carne din: faina, oua, apa rece, sare,
ardei grasi, ceapa, ulei, carne tocata, sare, piper, unt si lapte.
Ingrediente: coca: 375 g faină 4 ouă 3 linguri apă rece puţină sare
umplutura: 2 ardei graşi 3 cepe mari 4 linguri ulei 500 g carne tocată
sare şi piper pentru…
Read more »
Read more »
Pulpă de curcan cu cartofi şi gulii
15 April 2011

Read more »
Escalop
15 April 2011
O
reteta delicioasa de escalop din: carne de vaca, oua, faina, pesmet,
lamaie, unt, pasta de peste, patrunjel verde, sare si piper.
Ingrediente: 6 felii carne vacă 4 ouă 5 linguri faină 150 g pesmet 3
lămâi 150 g unt 2 tuburi pastă de peşte pătrunjel verde sare şi piper,
după gust Mod de…
Read more »
Read more »
Conopidă umplută
15 April 2011

Read more »
Salată de nuci
15 April 2011

Pilaf de miel cu ceapă si roşii
15 April 2011

Read more »
Iepure cu costiţă afumată şi cartofi noi
15 April 2011

Read more »
Cocktail Martini Dry
15 April 2011

Read more »
Iepure înăbuşit cu măsline negre şi ierburi aromatice
15 April 2011

Read more »
Clătite de cartofi cu smantana
15 April 2011
O
reteta simpla de clatite de cartofi cu smantana din: cartofi, oua,
smantana, faina, praf de copt si ulei. Ingrediente: 250 g cartofi 2 ouă 2
linguri smântână 4 linguri faină 1/4 linguriţă praf de copt ulei Mod
de preparare: Cartofii, curăţaţi de coajă, se dau prin răzătoarea mică
şi se storc puţin. Se…
Read more »
Read more »
Sos de verdeţuri
15 April 2011
O
reteta simpla de sos de verdeturi din: unt, patrunjel, spanac,
estragon, marar, sare, piper si suc de lamaie. Ingrediente: 200 gr unt 1
legătură de pătrunjel 5-6 frunze de spanac 2-3 frunze de estragon 10
boabe de mărar sare piper puţin suc de lămâie Mod de preparare: Topim
untul în cratiţa, spălăm pătrunjelul,…
Read more »
Read more »
Cremă de lamaie cu friscă
15 April 2011

Read more »
Ştudel delicios cu branză
15 April 2011
O
reteta simpla de strudel delicios cu branza din: faina, unt, ulei,
sare, branza de vaci, zahar, oua, zahar pudra, vanilina si coaja de
lamaie. Ingrediente: aluatul: 250 g faină 75 g unt ulei sare umplutura:
400 g brânză de vaci 75 g zahăr 50 g faină 2 ouă 30 g zahăr pudră
vanilină coaja…
Read more »
Read more »
Reteta zilei: Spaghete Bolognese delicioase
14 April 2011

Read more »
Tocana delicioasa de miel cu legume
14 April 2011

Read more »
Cocktail Gimlet
14 April 2011

Read more »
Tufahii (Mere umplute)
14 April 2011

Read more »
Sos de gutui
14 April 2011

Read more »
Retete de post: Salata cu avocado
14 April 2011

Read more »
Cum se prepara Terina cu trufe si sos de ceapa (video)
14 April 2011
O
reteta video delicioasa depsre cum se prepara terina cu trufe si sos de
ceapa din: ficat de pui, ceapa rosie, trufe, mar, foi de gelatina, vin
rosu, unt, sampanie, coniac, esenta de trufe, zahar, sare si piper.
Ingrediente: ficat de pui ceapa rosie trufe mar foi de gelatina vin rosu
unt sampanie coniac esenta…
Read more »
Read more »
Gutui
14 April 2011

Read more »
Sos de roşii delicios
14 April 2011

Read more »
Cocktail Frozen Caruso
14 April 2011

Read more »
Tocană de miel cu mazăre
14 April 2011

Read more »
Panada
14 April 2011

Read more »
Retete de post: Cartof dulce cu spanac si linte
14 April 2011

Read more »
Pere fierte
14 April 2011

Read more »
Dieta de primăvară. Ce nu trebuie să-ţi lipsească din alimentaţie
14 April 2011

Read more »
Pilau
14 April 2011

Read more »
Retete de post: Salata mediteraneeana de rosii
14 April 2011

Read more »
Cocktail Gin Fizz
14 April 2011

Read more »
Dolma
14 April 2011
O
reteta simpla de dolma din: ceapa, ulei, zahar, sare, orez,
scortisoara, piper, lamaie, foi de vita si ienibahar. Ingrediente: 1 kg
ceapă 1 cană ulei 3 linguriţe zahăr 1 linguriţă sare 1 cană orez 4
linguriţe scorţişoară pisată 1 linguriţă rasă piper negru pisat 1 lămâie
foi de viţă 1 linguriţă rasă ienibahar …
Read more »
Read more »
Clătite cu prune
14 April 2011

Read more »
Sos de carne – bolognese
14 April 2011
O
reteta simpla de sos de carne – bolognese din: rosii, ciuperci, telina,
morcov, patrunjel, ceapa, carne tocata, slanina, carnati uscati, sare,
piper, zahar magheran, unt si busuioc. Ingrediente: 1/2 kg roşii 200 gr
ciuperci 1 rădăcină de ţelină 1 morcov 1 legătură de pătrunjel 2 cepe
400 gr carne tocată 50 gr slănină 100…
Read more »
Read more »
Ciakciuca
14 April 2011
O
reteta cu specificalgerian din: cartofi, ulei, ceapa, ardei gras,
carnati de oaie, rosii, oua, cimbru, sare si piper. Ingrediente: 1 kg
cartofi 9 linguri ulei 7 cepe tăiate mărunt 7 ardei graşi, diferit
coloraţi 8 cârnaţi din carne de oaie 500 g roşii 5 ouă cimbru sare şi
piper, după gust Mod de…
Read more »
Read more »
Miel la cuptor cu sos de iaurt
14 April 2011

Read more »
Retete de post: Supa iute de varza
14 April 2011

Read more »
Cocktail Tropical Red
14 April 2011

Ciulama de ciuperci
14 April 2011

Read more »
Sufleu de banane
14 April 2011

Read more »
Fasole cu carne afumată de porc
14 April 2011

Read more »
Piept de pui cu dovlecei
14 April 2011

Read more »
Ciulama cu nuci
14 April 2011

Read more »
Sos de soia
14 April 2011
O
reteta simpla de sos de soia din: faina de soia, ulei de soia, lapte de
soia, sare si suc de lamaie. Ingrediente: 50 gr făină de soia 50 gr
ulei de soia 1/2 l lapte de soia sare suc de lămâie Mod de preparare:
Incălzim uleiul la foc moderat, adăugăm făina şi o…
Read more »
Read more »
Chifetele delicioase de peşte
14 April 2011
O
reteta simpla de chiftele delicioasa de peste din: peste, ulei, ceapa,
usturoi, ardei iute, lapte, ou, frunza de dafin, faina, cimbru,
patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1 peşte mare, sărat sau congelat 2
pahare ulei 5 cepe 4 căţei usturoi 1 ardei iute 1pahar lapte 1 ou 1
frunză dafin 250 g faină 1…
Read more »
Read more »
Şerbet de prune
14 April 2011

Read more »
Miel cu fenicul
13 April 2011

Read more »
Chec cu nuca, pere si brânză
13 April 2011

Read more »
Tarta cu dovlecel
13 April 2011

Read more »
Orez Mexican cu legume si carnati
13 April 2011

Read more »
Mălaies cu fructe
13 April 2011

Read more »
Cocktail Angel Face
13 April 2011

Read more »
Cum se prepara Vitel cu sos de vin (video)
13 April 2011

Read more »
Sos de iaurt cu verdeturi
13 April 2011

Read more »
Blue Dream Cocktail
13 April 2011

Read more »
Vită cu piure de conopidă si cartofi
13 April 2011

Read more »
Tartă cu ciuperci
13 April 2011

Read more »
Carne de căprioară cu struguri
13 April 2011
O
reteta de carne de caprioara cu struguri din: carne de caprioara,
untdelemn, zeama de carne, struguri, compot de afine si creme fraiche.
Ingrediente: 500 gr carne de căprioară 3 linguri untdelemn 1 pacheţel de
Maggi-fix pentru zeama de carne cate 150 gr struguri albi şi negri 1
lingură de compot de afine 2 linguri…
Read more »
Read more »
Iofca sotata cu legume
13 April 2011

Read more »
Retete de post: Paste cu legume si unt de arahide
13 April 2011

Read more »
Cocktail Pink Baby
13 April 2011

Read more »
Cremă cu piersici si brânză de vaci
13 April 2011

Read more »
Prăjitură cu lămâie, pere si migdale
13 April 2011

Read more »
Iepure vanătoresc
13 April 2011
O
reteta simpla si gustoasa de iepure vanatoresc din: iepure, vin alb,
usturoi, supa, salvie, rozmarin, sare, piper, otet si sardele.
Ingrediente: 1 iepure 1 /2 pahar vin alb de masă 2 căţei de usturoi
supă salvie rozmarin sare piper oţet 2 sardele Mod de preparare:
Tăiem iepurele în bucăţi şi-l frigem în vasul.…
Read more »
Read more »
Prăjitură cu iaurt
13 April 2011

Read more »
Potarniche cu rizoto
13 April 2011
O
reteta delicioasa de potarniche cu rizoto din: potarniche, ceapa, orez,
oua, sare si piper. Ingrediente: 1 potarniche 1 ceapă 1 ceaşcă de orez 2
ouă sare piper Mod de preparare: Incălzim vasul şi frigem în el,
potârnichea cu măruntaiele, până când se rumeneşte pe toate părţile.
Măruntaiele le scoatem mai devreme decât potârnichea.…
Read more »
Read more »
Mancare cu carne de miel
13 April 2011

Read more »
Tocăniţă de hribi cu smântână
13 April 2011

Read more »
Fazan cu stuguri
13 April 2011

Read more »
Ghiveci delicios
13 April 2011

Read more »
Cocktail Joker III
13 April 2011

Mâncare de conopidă cu carne
13 April 2011

Read more »
Mancare cu carne de viţel si ciuperci
13 April 2011
O
reteta delicioasa de mancare cu carne de vitel si cu ciuperci din:
carne de vitel, ciuperci, slanina, rosii, ardei verzi, vinete, gulie,
ceapa, usturoi, vin negru, sare, piper si patrunjel. Ingrediente: 850 gr
carne de viţel 250 gr ciuperci 200 gr slănină uscată 4 roşii 4 ardei
verzi 4 cartofi 2 vinete 1 gulie…
Read more »
Read more »
Retete de post: Tofu iute sotat
13 April 2011

Read more »
Mancare cu carne uscata si cu varza acra
13 April 2011
O
reteta simpla si delicioasa de mancare cu carne uscata si cu varza acra
din: varza acra, carne uscata, carnati afumati, ceapa, vin alb, foi de
dafin, ardei si piper. Ingrediente: 1 /2 kg varză acră 750 gr carne
uscată 300 gr cârnaţi afumaţi 3 cepe 40 ml vin alb 2 foi de dafin 2…
Read more »
Read more »
Mancarică cu gulii si carnati
13 April 2011

Read more »
Turnedo de curcan cu zarzavat
13 April 2011
O
reteta de turnedo de curcan cu zarzavat din: piept de curcan, sare, unt
sau margarina, sparanghel, spanac, piper si patrunjel. Ingrediente: 600
gr din piept de curcan sare 40 gr unt sau margarină 4 roşii mai mici
500 gr sparanghel 500 gr spanac proaspăt sau din congelator piper
pătrunjel tăiat mărunt Mod de…
Read more »
Read more »
Mancare cu carne si orez
13 April 2011

Read more »
Miel împănat cu ierburi, morcovi, mazăre si fasole
12 April 2011

Read more »
Sos de roşii făcut în casă
12 April 2011

Read more »
Retete de post: Supa aurie de dovleac
12 April 2011

Read more »
Cocktail King Of The Party
12 April 2011

Read more »
Castron bosniac cu trei feluri de carne
12 April 2011
O
reteta simpla si delicioasa de castron bosniac cu trei feluri de carne
din: carne de porc, carne de vita, carne de miel, morcovi, ardei verzi,
cartofi, fasole verde, gulie, ceapa, patrunjel, telina, sare, piper,
cuisoare, foaie de dafin si boia iute. Ingrediente: 1/2 kg came de porc
1/2 kg carne de vită 1/2 kg…
Read more »
Read more »
Ghiveci de Teleorman
12 April 2011

Read more »
Ciorba ca la lipoveni
12 April 2011

Read more »
Salata de ananas
12 April 2011

Read more »
Ochiuri româneşti în gogoşari
12 April 2011

Read more »
Cocktail Green Morning
12 April 2011

Read more »
Mâncare de vinete cu carne de vită
12 April 2011

Read more »
Cum se prepara Calcan cu sos acrisor (video)
12 April 2011

Read more »
White Lady Cocktail
12 April 2011

Read more »
Vinete prăjite si marinate, cu roşii
12 April 2011

Read more »
Cocktail Peach Paloma
12 April 2011

Read more »
Branza cu smantana si ardei copti
12 April 2011

Read more »
Cocktail Gin Manhattan
12 April 2011

Read more »
Aperitiv cu dovlecei si vinete
12 April 2011

Read more »
Porumbei a la Franciscana
12 April 2011
O
reteta delicioasa de porumbei a la Franciscana din: porumbei, ficatei,
inimi, pipota, oua, jales, patrunjel, paine, sare si piper. Ingrediente:
2 porumbei ficăţeii, inimile şi pipota porumbeilor 4 ouă 2 linguri de
jaleş tăiat mărunt 2 linguri de pătrunjel tăiat mărunt 4 felii de pâine
albă sare piper Mod de preparare: Dăm jos…
Read more »
Read more »
Cocktail Casino
12 April 2011

Read more »
Scrumbii fripte
12 April 2011
O
reteta simpla de scrumbii fripte din: scrumbii, lamaie si sare.
Ingredinete: 4 scrumbii mici lămâie sare Mod de preparare: Scrumbiile
le curăţăm bine şi le spălăm şi pe dinafară şi pe dinăuntru, le stropim
cu suc de lămâie şi le sărăm puţin. Le lăsăm să se odihnească puţin.
Incălzim vasul pentru frigere. Punem…
Read more »
Read more »
Ruladă Padurarului
12 April 2011

Read more »
Gulaş de mistreţ
12 April 2011
O
reteta simpla si delicioasa de gulas de mistret din: carne de mistret,
ceapa, usturoi, rosii, ciuperci si vin negru Ingrediete: 500 gr carne de
mistreţ, pentru gulaş 3 cepe 3 căţei de usturoi 3 roşii 50 gr ciuperci
(champignons) 200 ml vin negru Mod de preparare: Carnea o frigem în
vasul, cca 5…
Read more »
Read more »
Salata de paste cu ardei copti
12 April 2011

Read more »
Pui cu cascaval
12 April 2011

Read more »
Lasagna cu pui si praz
12 April 2011

Rizoti cu calamari
12 April 2011
O
reteta simpla de rizoto cu calamari din: calamari, ceapa, orez si
patrunjel. Ingrediente: 1 kg de calamari 1 ceapă orez pătrunjel Mod de
preparare: Vasul îl încălzim la secţiunea 2 şi prăjim ceapa să se
rumenească. Adăugăm pătrunjelul şi calamarii tăiaţi în două. Calamarii
îi frigem pe ambele părţi şi adăugăm orezul. Adăugăm…
Read more »
Read more »
Vinete delicioase împănate
12 April 2011

Read more »
Prajitura cu visine si coaja de portocala
11 April 2011

Read more »
Perisoare cu castraveti acri
11 April 2011

Read more »
Pui umplut cu piure de vinete
11 April 2011

Read more »
Scrob banatean de ficat
11 April 2011

Read more »
Piept de pui cu vin de Porto
11 April 2011
O
reteta simpla de piept de pui cu vin de Porto din: piept de pui, sunca
cruda afumata, parmezan, patrunjel, sare, piper si 1 pahar de vin de
Porto. Ingrediente: 4 bucăţi de piept de pui 100 gr de şuncă crudă
afumată 2 linguri de parmezan pătrunjel sare piper 1 pahar de vin de
Porto…
Read more »
Read more »
Cocktail Claridge
11 April 2011

Read more »
File din piept de pui cu sos de portocale
11 April 2011
O
reteta simpal de file din piept de pui cu sos de portocale din: piept
de pui, morcovi, mazare, orez, portocale, smantana, sare, piper si
lamaie. Ingrediente: 300 gr piept de pui 500 gr morcovi 300 gr mazăre 80
gr orez 4 portocale 2 linguri de smântână acră sare piper lămâie Mod
de preparare:…
Read more »
Read more »
Cum se prepara Macrou cu susan si stafide (video)
11 April 2011

Read more »
Pui cu smantană si muştar
11 April 2011
O
reteta simpla de pui cu smantana si mustar din: pui, untdelemn, mustar,
smantana, sare si suc de la o jumatate de lamaie. Ingrediente: 1 pui
(cca 1 kg) 6 linguri de untdelemn 2 linguri de muştar smântână sare suc
de la o jumătate de lămâie Mod de preparare: Puiul curăţat şi spălat
îl…
Read more »
Read more »
Friptură de gască
11 April 2011

Read more »
Raţă pe mazăre
11 April 2011

Read more »
Şniţele de curcan cu roşii şi sos de ciuperci
11 April 2011
O
reteta delicioasa de snitele de curcan cu rosii si sos de ciuperci din:
snitele de curcan, ceapa, untdelemn, praz, ciuperci, sos de soia,
rosii, patrunjel si smantana. Ingrediente: 500 gr şniţele de curcan 2
cepe 2 linguri de untdelemn 2 bucăţi de praz 500 gr ciuperci 1/8 l
supă 3 linguri de sos de…
Read more »
Read more »
Salau cu ciuperci si cascaval
11 April 2011

Read more »
Coq au vin (Cocoş cu vin)
11 April 2011
O
reteta delicioasa de Coq au vin (cocos cu vin) din: pui, vin alb,
branza de oaie, smantana, sare, piper si mirodenii. Ingrediente: 1 pui
100 mi vin alb 100 gr brânză de oaie 150 gr smântână sare piper
mirodenii Mod de preparare: Puiul îl tăiem bucăţi şi-l frigem în vas
să se rumenească.…
Read more »
Read more »
Cocktail Fireball
11 April 2011

Read more »
Curcan gatit englezeste
11 April 2011

Read more »
Raţă chinezească
11 April 2011
O
reteta simpla de rata chinezeasca din: rata, miere, sos de soia si
verdeturi. Ingrediente: 1 raţă tânără 2 linguri de miere 3 linguri de
sos de soia 1 linguriţă de verdeţuri tocate mărunt Mod de preparare:
Raţa o scurgem bine. Ingredientele le punem în vas şi le amestecăm
bine. Incălzim vasul amestecând într-una,…
Read more »
Read more »
Crap polonez
11 April 2011

Read more »
Salău umplut cu migdale şi nuci
11 April 2011

Read more »
Gască umplută
11 April 2011
O
reteta delicioasa de gasca umpluta din: gasca, ciuperci, oua, smantana,
vin negru, untdelemn si magheran Ingrediente: 1 gâscă 200 gr ciupreci
(champignons) 6 ouă 200 ml smântână acră 1/2 l vin negru untdelemn
magheran Mod de preparare: Gâscă o sărăm pe dinafară şi pe dinăuntru
şi, după aceea, pregătim ingredientele cu care o…
Read more »
Read more »
Tarta cu mere si branza
11 April 2011

Read more »
Lipan fiert cu pastă de sardele
11 April 2011

Read more »
Cocktail Surfer
11 April 2011

Read more »
Păstrăvi in sos de vin alb
11 April 2011
O
reteta delicioasa de pastravi in sos de vin alb din: pastravi, vin,
apa, morcovi, ceapa, patrunjel, telina, boabe de piper, sare si felii de
lamaie. Ingrediente: 1 kg de păstrăvi 1 l de vin 1/4 l apă 2 morcovi
2 cepe pătrunjel 1 frunză de telină 10 boabe de piper sare 2 – 3…
Read more »
Read more »
Prajitura cu nuca, miere si lapte
11 April 2011

Read more »
Prajitura cu dovleac si coaja de lamaie
11 April 2011

Read more »
Păstrăv la cuptor
11 April 2011

Read more »
Tort de ciocolata frisca
11 April 2011

Read more »
Pui cu mere si cascaval
11 April 2011

Read more »
Galuste de varza alba
11 April 2011

Read more »
Rulouri cu file de pastrav
11 April 2011

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu