Retete de Paste:
Cocktail Widow’s Kiss
23 February 2011

Read more »
Cremă din cartofi şi brânză
23 February 2011

Read more »
Retete de post: Supa de ciuperci cu tofu
23 February 2011

Read more »
Ansoa marinate
23 February 2011
O
reteta foarte simpla si foarte gustoasa de ansoa marinate din: ansoa,
otet de vin alb, usturoi, patrunjel, sare si ulei de masline.
Ingrediente: 1 kg anşoa mici 25 cl oţet de vin alb 6 căţei usturoi
pătrunjel sare ulei de măsline Mod de preparare: Se înlătură capetele
şi se deschid peştii în două,…
Read more »
Read more »
Delicatesa cu vanilie
22 February 2011

Read more »
Tortellini cu carne,ciuperci,muschi tiganesc si sos de rosii
22 February 2011

Read more »
Placinta cu branza dulce si stafide
22 February 2011

Read more »
Varza acra cu orez la cuptor
22 February 2011

Read more »
Cum se prepara Gnocchi (video)
22 February 2011

Read more »
Cocktail White Spider
22 February 2011

Read more »
Supa crema de praz cu dovlecei
22 February 2011

Read more »
Sufleu cu legume si nucsoara
22 February 2011

Read more »
Placinta cu mere aurii
22 February 2011

Read more »
Sărmăluţe moldovenesti
22 February 2011

Read more »
Cotlet de porc cu ananas si cartofi umpluti
22 February 2011

Read more »
Supă cu frecăţei si patrunjel verde tocat
22 February 2011
O
reteta foarte simpla de supa cu frecatei si patrunjel verde tocata din:
supa, ceapa, morcov, telina, piper macinat, patrunjel verde, ou, faina
si putina sare. Ingrediente: supă 2 1 ceapă 50 g morcov 50 g ţelină 50 g
piper măcinat pătrunjel verde pentru frecăţei: un ou faină 100 g puţină
sare Mod de…
Read more »
Read more »
Tuburi de varza cu peste
22 February 2011
O
reteta de tuburi de varza cu peste din: aluat de placinta, orez, varza
murata, file de peste, galbenusuri, ceapa verde, sare si piper.
Ingrediente: un pachet de aluat de plăcintă o ceşcuţă de orez 200 grame
de varză murată fiartă 100 grame file de peşte două gălbenuşuri 4
cozi de ceapă verde sare piper…
Read more »
Read more »
Cocktail White Russian
22 February 2011

Read more »
Cum se prepara Chapatti (video)
22 February 2011

Read more »
Rulada de vita umpluta cu ficat
22 February 2011

Read more »
Varza acra cu carnati
22 February 2011

Read more »
Cocktail White Lady
22 February 2011

Read more »
Sufleu cu spanac şi ciuperci
22 February 2011

Read more »
Supă ţărănească cu colţunaşi
22 February 2011

Read more »
Placinta delicioasa cu nuci
22 February 2011

Read more »
Ciorba de legume dreasa cu ou si cu smantana
22 February 2011

Read more »
Pasca cu orez
22 February 2011

Read more »
Chapatti
22 February 2011

Read more »
Ciorbă de ciocănele cu leustean
22 February 2011
O
ciorba de ciocanele specifica zonei Moldovei din: picioare, cozi,
urechi si limba de purcel, ceapa, morcov, telina, albitura, ulei, orez,
bors sau zeama de varza, sare, knorr si leustean Ingrediente: picioare,
cozi, urechi şi limbă de purcel 1,2 kg ceapă 100 g morcov 100 g ţelină
şi albitură 150 g ulei 60 ml orez…
Read more »
Read more »
Cocktail Whiskey Sour
21 February 2011

Read more »
Reteta zilei: Pulpe de pui la tava cu garnitura de piure de cartofi
21 February 2011

Read more »
Chiftelute de morcovi in sos tomat
21 February 2011

Read more »
Curcan cu legume
21 February 2011

Cum se prepara Spaghete Carbonara (video)
21 February 2011

Read more »
Mămăligă ţăraneasca
21 February 2011

Read more »
Sarmale ca la mama acasa
21 February 2011

Read more »
Budincă de verdeţuri
21 February 2011

Read more »
Varză cu tăiţei
21 February 2011

Read more »
Prajitura cu gem si nuca
21 February 2011

Read more »
Cuscus cu ciuperci
21 February 2011

Read more »
Bulete de varza cu caşcaval
21 February 2011
O
reteta de bulete de varza cu cascaval din: varza, cascaval sau branza,
oua, rosii, marar, faina si smantana. Ingrediente: o varză o jumătate de
kilogram de caşcaval sau brânză 4 ouă 4 roşii o legătură de mărar o
ceaşcă de făină smântână Mod de preparare: Se desface varza în foi şi
se fierbe…
Read more »
Read more »
Cartofi la cuptor cu pui
21 February 2011

Read more »
Rulouri de pui cu salvie si rosii
21 February 2011

Read more »
Bors cu sfeclă si carne de vită
21 February 2011

Read more »
Ciorbă cu gogosar murat
21 February 2011

Read more »
Vinete tocate cu orez
21 February 2011

Read more »
Prăjitură glazurată cu blat din gem
21 February 2011

Read more »
Somon la cuptor
21 February 2011

Read more »
Tartine de mămăligă
21 February 2011

Read more »
Taitei cu dulceata
21 February 2011

Read more »
File de peşte la cuptor cu smântână sau mujdei de usturoi
21 February 2011

Read more »
Prăjitură cu marţipan si migdale macinate
21 February 2011

Read more »
Paste cu broccoli si brânză
21 February 2011

Read more »
Prajitura cu aluat din branza de vaci si umplutura de mamelada
21 February 2011

Read more »
Carne de vită cu roşii
21 February 2011

Read more »
Frigărui de vită cu sos hoisin
21 February 2011
O
reteta de frigarui de vita cu sos hoisin din: usturoi, ghimbir ras, suc
de limete, piept de vaca, sos hoisin si ketchup. Ingrediente: 32 de
frigărui de lemn 4 căţei de usturoi două linguri de ghimbir ras 110 ml
suc de limete 500 g piept de vacă 110 ml sos hoisin două linguri de…
Read more »
Read more »
Muschi de vita cu piper si sos de hrean
21 February 2011

Read more »
Supă berlineză de cartofi
21 February 2011

Read more »
Frigarui imbatate
21 February 2011

Read more »
Cotlet de miel cu spanac
21 February 2011

Read more »
Sufleu cu paste şi nuci
21 February 2011

Read more »
Prăjitură cu umplutură de cocos
21 February 2011

Read more »
Tort sah
21 February 2011
O
reteta de tort cu ciocolata amaruie, faina, margarina, oua, zahar,
esenta de vanilie, praf de copt, cacao si frisca lichida. Ingrediente
aluat: 350 g făină 250 g margarină 275 g zahăr pudră 6 ouă 1 fiolă
esenţă de vanilie 1 plic praf de copt 25 g cacao Ingrediente cremă : 300
g ciocolată amăruie…
Read more »
Read more »
Fursecuri cu ananas
20 February 2011

Read more »
Ciorba de peste cu rozmarin sau marar tocat
20 February 2011

Ardei capia umplut
20 February 2011

Read more »
Bezele cu migdale
20 February 2011

Read more »
Piure de cartofi cu sos
20 February 2011

Read more »
Tagliatele cu midii
20 February 2011

Read more »
Supă cu fenicul şi pui
20 February 2011

Read more »
Rulouri cu kiwi
20 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Swedish Pinch (video)
20 February 2011

Read more »
Salata de andive cu alune pecan
20 February 2011

Read more »
Ouă fierte cu cartofi prăjiţi şi sos verde
20 February 2011

Read more »
Somon rulat în varză chinezească cu sos de ardei, ghimbir şi ceapă verde
20 February 2011

Read more »
Supa Cioppino
20 February 2011

Read more »
Plăcintă cu branză de capră şi nuci
20 February 2011

Read more »
Salată de grapefruit şi avocado
20 February 2011

Read more »
Supă de pasăre cu tăiţei de casă
20 February 2011
O
reteta de supa de pasare cu taitei de casa din: carne de pasare, ceapa,
morcov, telina si albitura, knorr, piper boabe, patrunjel, sare si
taitei de casa. Ingrediente: carne de pasăre 500 g ceapă 60 g morcov 100
g ţelină şi albitură 150 g o linguriţă de knorr piper boabe o legătură
de pătrunjel…
Read more »
Read more »
Friptură de muşchi de vită cu unt
20 February 2011

Read more »
Supa frantuzeasca de rosii
20 February 2011

Read more »
File de curcan in stil asiatic
20 February 2011

Read more »
Pui la tigaie cu sos de curry
20 February 2011

Read more »
Cum se prepara Pui dulce acrisor (video)
20 February 2011

Read more »
Totul despre uleiuri. Cele mai utilizate uleiuri
20 February 2011

Read more »
Ruladă cu migdale
20 February 2011

Read more »
Ciorbă de potroace cu zeama de varză sau bors
20 February 2011
O
reteta de ciorba de potroace cu zeama de varza sau bors din maruntaie
de pasare, knorr, ceapa, morcov, telina si albitura, orez, bors sau
zeama de varza, rosii proaspete, pasta de tomate, sare si o legatura
mica de leustean. Ingrediente: măruntaie de pasăre (aripi, spinare,
pipote, inimă) 600 g o linguriţă de Knorr ceapă…
Read more »
Read more »
Tort Krantz cu alune si nuci caramelizate
20 February 2011

Read more »
Paste cu legume, şuncă şi ciuperci
20 February 2011

Read more »
Sufleu turcesc cu carne tocata de vita
20 February 2011

Read more »
Borş Moldovenesc
20 February 2011

Read more »
Sufleu de paste şi roşii
20 February 2011

Read more »
Varza murata cu afumatura si foi de dafin
20 February 2011

Read more »
Ghiveci ardelenesc
20 February 2011
O
reteta de ghiveci ardelenesc din ceapa, orez, ardei gras, dovlecel,
ciuperci, marar, sare, piper si cascaval. Ingrediente: 2 cepe 1 cană
orez 1 ardei gras din borcan sau congelat 1 dovlecel proaspăt sau din
congelator 1 borcan ciuperci 1 legătură mărar sare piper caşcaval pentru
presărat deasupra Mod de preparare: Cureţi ceapa şi…
Read more »
Read more »
Banane cu bezea
20 February 2011
O
reteta de banane cu bezea si zahar, baton de vanilie, orez, lapte, oua,
gelatina de fructe si unt. Ingrediente: 3 banane medii 150 g zahăr un
baton vanilie 4 linguri orez 1 lapte două bucăţi de zahăr două ouă o
lingură gelatină de fructe 30 g unt Mod de preparare: Faci un sirop…
Read more »
Read more »
Pulpa de porc la cuptor
19 February 2011

Read more »
Cum se prepara Spaghete Bolognese (video)
19 February 2011

Read more »
Lasagne cu spanac si rosii
19 February 2011

Ciorba de porc cu legume si agurida
19 February 2011

Read more »
Sufleu de pui si varză murată
19 February 2011

Read more »
Cannelloni cu spanac si umplutură cremoasă de brânză
19 February 2011

Read more »
Bors de legume delicios
19 February 2011

Read more »
Biscuiti cu magiun
19 February 2011

Read more »
Piept de pui cu sos de ceapa
19 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Dickens Martini (video)
19 February 2011

Read more »
Budinca de macaroane cu carne tocata de vita
19 February 2011

Read more »
Supă de gaină cu zdrenţe de ouă
19 February 2011
O
reteta de supa de gaina cu zdrente de oua si ceapa, morcov, telina si
albitura, knorr, boabe de piper, oua, cascaval, sare, sare de lamaie si
patunjel verde. Ingrediente: carne de găină (pasăre) 0,8-1 kg ceapă 60 g
morcov 100 g ţelină şi albitură 150 g o linguriţă de knorr câteva boabe
de piper…
Read more »
Read more »
Aluat franjurat
19 February 2011

Read more »
Plăcintă cu varză murată si carne tocata
19 February 2011

Read more »
Retete de post: Prajitura cu biscuiti
19 February 2011

Read more »
Budinca de varză murată cu ciuperci
19 February 2011

Read more »
Ciorbă de batal cu legume
19 February 2011
O
reteta de ciorba de batal (berbec) cu ceapa, morcov, telina si
albitura, ardei gras, cartofi, varza alba, rosii, pasta de tomate, sare,
bors si patrunjel sau leustean. Ingrediente: carne de berbec 600 g
ceapă 60 g morcov 100 g ţelină şi albitură 100 g ardei gras 50 g
cartofi 150 g varză albă 150…
Read more »
Read more »
Varză umplută
19 February 2011

Read more »
Perisoare cu verdeţuri si sos de roşii
19 February 2011
O
reteta de perisoare cu verdeturi si sos de rosii din carne, ceapa,
paine alba, patrunjel verde, oua, marar, cartof, slanina de porc, rosii
in bulion, ulei, frunze de tarhon si supa de carne. Ingrediente: pentru
perişoare: 600-700 g carne 1 ceapă de mărime mijlocie 1 felie de pâine
albă 1 legătură de pătrunjel verde…
Read more »
Read more »
Vită cu sos de oţet şi spanac
18 February 2011

Read more »
Sendvis – surpriza
18 February 2011

Read more »
Gustare cu dovlecei
18 February 2011

Read more »
Friptura de porc cu ananas
18 February 2011

Read more »
Supă-cremă de spanac cu muştar
18 February 2011

Read more »
Ceapa umpluta
18 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Tequini (video)
18 February 2011

Read more »
Merluciu pane cu sos
18 February 2011

Read more »
Pizza cu buline
18 February 2011

Read more »
Chifle delicioase
18 February 2011

Read more »
Lipie marmorata
18 February 2011

Read more »
Tocanita de ficat de pui cu piure
18 February 2011

Read more »
Cotlet in sos de cafea
18 February 2011

Read more »
Ouă frigănele
18 February 2011
O
reteta de oua friganele din ceapa, unt, chifla, patrunjel, lapte, carne
tocata, oua, sare, piper, ulei si andive. Ingrediente: 1 ceapă 40 g unt
1 chiflă mai veche 125 ml lapte cald 1/2 legătură pătrunjel 500 g carne
tocată 2 ouă crude 1/2 linguriţă măghiran sare piper 8 ouă fierte tari
4 linguri ulei…
Read more »
Read more »
Pastă de jumări si caşcaval
18 February 2011
O
reteta de pasta de jumari cu cascaval sin oua, jumari, maioneza, ceapa,
mustar, margarina, cascaval, sare si piper. Ingrediente: 500 g jumări 4
ouă fierte 1 lingură maioneză 1 ceapă 1 linguriţă muştar 50 g
margarină 2 linguri caşcaval ras sare piper Mod de preparare: Dai
jumările împreună cu ouăle fierte şi ceapa…
Read more »
Read more »
Cartofi cu carne tocată
18 February 2011

Read more »
Crema de fructe cu frisca
18 February 2011
O
reteta de crema de fructe cu frisca si smochine, curmale, prune uscate,
stafide, zeama de lamaie si nuci proaspete. Ingrediente: 130 g smochine
130 g curmale fără sâmburi 130 g prune uscate fără sâmburi 100 g
stafide zeamă la o lămâie mare 3 linguri nuci măcinate 100 g frişcă
proaspătă Mod de preparar
O
reteta salata de fructe cu frisca din portocala, zahar pudra, gelatina
de coacaze, compot de cirese, nuci, mere, stafide si frisca.
Ingrediente: o portocală 1/4 ceaşcă zahăr pudră două linguri gelatină de
coacăze un borcan compot de cireşe o linguriţă nuci tăiate două mere 50
g stafide 100 g frişcă Mod de…
Read more »
O
reteta de ciuperci umplute, pane din unt, patrunjel, ceapa, sare, otet,
piper, faina, lapte, ulei si pesmet. Ingrediente: 500 g ciuperci 20 g
unt o legătură pătrunjel tocat mărunt o lingură ceapă tocată mărunt sare
piper o lingură oţet 2 linguri făină 100 ml lapte 2 ouă ulei pesmet
Mod de preparare: Se…
Read more »
O
reteta de crochete de cartofi si cascaval din ton in ulei, cartofi,
patrunjel, usturoi, piper, ou, baghete scurte de cascaval si pesmet.
Ingrediente: 300 g cartofi 300 g peşte (ton în ulei) pătrunjel tocat 1
căţel de usturoi zdrobit piper 1 ou 12 baghete scurte de caşcaval pesmet
Mod de preparare: Fierbi cartofii…
Read more »
O
reteta de tocanita de fasole cu ceafa de porc, kaizer, ceapa, fasole cu
bobul mare, vin rosu, busuioc uscat, patrunjel, ulei si zahar.
Ingrediente: 500 g ceafă porc 5 felii kaizer 1 ceapă 2 roşii 1 kg fasole
cu bobul mare 200 ml vin roşu busuioc uscat pătrunjel 3 linguri ulei 1
lingură zahăr…
Read more »
O
reteta de paste cu un sos delicios de legume din ceapa, morcovi,
telina, gulie, sare, piper, ulei, suc de rosii, smantana, pasta de ardei
sau putin praf de chilii. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi potriviţi 1
ţelină mică 1 gulie sare piper 5 linguri ulei 500 ml suc de roşii 1
lingură smântână pastă…
Read more »
O
reteta de ciuperci cu pasta de branza si sunca la cuptor din ciuperci,
branza proaspata de vaci, smantana, sare, condimente, oua, sunca si
ceapa. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci 1/2 branza proaspata de vaci 300 ml
smantana sare condimente 2 oua cateva feliute de sunca 1 ceapa mica
Mod de preparare: Cureţi ciupercile de…
Read more »
O
reteta de bors de cartofi si carnati de casa cu foi de dafin, patrunjel
uscat, marar uscat, morcov, pasta de tomate, zacusca, smantana si
galbenusuri. Ingrediente: 1 kg cartofi 1/2 kg cârnaţi de casă 3 foi
dafin 1 lingură pătrunjel uscat 1 lingură mărar uscat 1 morcov 2
linguri pastă tomate 4 linguri zacuscă…
Read more »
O
reteta de barcute din oua umplute cu sunca, maioneza, oua, ceapa,
gogosari murati, mustar, ulei, sare, piper si frunze de marar.
Ingrediente: 250 g sunca 100 g maioneza 6 oua 1 ceapa 4-5 fasii de
gogosari murati 1 lingura mustar ulei sare piper frunze de marar Mod
de preparare: Fierbi ouăle tari, le…
Read more »
O
reteta de ciorba de vacuta cu legume din carne sau rasol de vita,
ceapa, morcov, telina si albitura, ardei gras, varza alba, cartofi,
fasole verde, rosii, smantana, bors, sare si patrunjel sau leustean.
Ingrediente: carne sau rasol de vită 450 g ceapă 60 g morcov 100 g
ţelină şi albitură 100 g ardei gras…
Read more »
O
reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Fitzgerald
Ingrediente: 1/2 oz Gin 1 oz Simple Syrup 3/4 oz Lemon Juice 2 Dashes
Angostura Bitters
Read more »
O
reteta de sefrito cu carne de vaca, ulei de masline, lamaie, piper,
sofran si sare. Ingrediente: 1/2 kg carne vacă 2 linguri ulei de măsline
1 lămâie 3/4 l apă caldă 1 vârf cuţit de piper 1 vârf cuţit şofran sare
Mod de preparare: Tai carnea în cuburi de mărime potrivită. într-o
cratiţă…
Read more »
O
reteta de biftec californian din carne de porc, portocala, usturoi,
ciuperci, marar, sare si piper. Ingrediente: 600 g carne de porc 1
portocala 3-4 catei de usturoi 7-8 ciuperci marar sare piper Mod de
preparare: Cureţi usturoiul şi îl pisezi, apoi freci bucăţile de porc
cu el. Stropeşti cu sucul de portocale, sărezi…
Read more »
O
reteta de placinta cu pastrama, carnaciori, cascaval, oua, ceapa,
marar, sare, piper si ulei. Ingrediente: 500 g foi de plăcintă 250 g
cârnăciori 250 g pastrama 300 g caşcaval 5 ouă 2 cepe 1 legătură mărar
sare piper ulei Mod de preparare: Cureţi ceapa de coajă, o speli şi
otai mărunt. Speli mărarul…
Read more »
O
reteta foarte simpla de ficat de porc dat prin ou si lapte, pesmet,
ulei si sare. Ingrediente: 500 g ficat de porc 1/2 lapte 1 ou pesmet
ulei sare Mod de preparare: Speli ficatul cu apă rece, îl ştergi cu un
şervet de bucătărie şi îl tai felii groase. Cureţi bucăţile de pieliţă…
Read more »
O
reteta de cotlet de poc cu visine, zahar, amidon, vin rosu, unt, supa
de carne, sare si piper. Ingrediente: 4 bucăţi carne porc 1 borcan
compot de vişine 1 linguriţă zahăr 50 ml vişinată 1 lingură amidon 4
linguri unt topit 4 linguri vin roşu 5-6 linguri supă de carne sare
piper Mod…
Read more »
O
reteta foarte simpla de file de merluciu cu maioneza, morcovi, sare si
patrunjel verde. Ingrediente: 2 bucati file de merluciu 3-4 morcovi 1
cana maioneza sare patrunjel verde Mod de preparare: Pui pestele
spalat la fiert in apa sarata, impreuna cu morcovii, curatati si
spalati. Scoti pestele cand s-a fiert, il scurgi de…
Read more »
O
reteta de cartofi cu afumatura si branza topita, ceapa, oua, rosii,
ulei de masline, smantana, boia dulce, nucsoara, sare, piper, cimbru si
busuioc. Ingrediente: 60 g brânză topită 150 g cartofi fierţi 2 cârnaţi
afumaţi 1 ceapă 3 ouă 3 roşii 3 linguri ulei de măsline 3 linguri
smântână boia dulce nucşoară sare piper…
Read more »
O
reteta foarte simpla de ardei umpluti cu carne tocata si rosii, ulei,
bulion, orez, ou, sare si piper. Ingrediente: 4 ardei mari 300 g carne
tocata 200 g rosii 100 ml ulei 2 linguri bulion 1 ceasca orez 1 ou sare
piper Mod de preparare: Amesteci orezul cu carnea si oul, potrivesti
gustul…
Read more »
O
reteta de peste umplut la cuptor cu ciuperci, ceapa, usturoi, faina,
ulei de masline, oua, bulion, patrunjel verde, marar verde, boabe de
piper negru, vina alb sec si sare. Ingrediente: 1 peşte mare de
aproximativ 1,5 kg 500 g ciuperci proaspete 4 cepe potrivite 5 căţei de
usturoi 1 lingură faină 4 linguri ulei…
Read more »
O
reteta de supa crema de legume cu ceapa, morcov, telina, praz, cartofi,
mazare, smantana, galbenus de ou, unt, sare, patrunjel verde si
crutoane de paine prajita Ingrediente: supă 1,5 1 ceapă 60 g morcov 100 g
ţelină 50 g praz 100 g cartofi 300 g mazăre 100 g smântână 150 g un
gălbenuş de…
Read more »
O
reteta de mancare mexicana din cartofi, sunca, ciuperci, smantana, oua,
porumb boabe, ulei, sare si piper. Ingrediente: 1 kg cartofi 250 g
sunca 250 g ciuperci 200 g smantana 2 oua 250 g porumb boabe ulei piper
sare Mod de preparare: Speli cartofii şi îi pui la fiert cu coajă. Dai
morcovii pe…
Read more »
O
reteta de mamaliga ciobaneasca din malai, unt, branza burduf, urda,
cascaval, cas, smantana, apa si sare. Ingrediente: 1 kg malai 200 g unt
200 g branza burduf 200 g urda 200 g cascaval 200 g cas 200 g smantana 3
l apa sare Mod de preparare: Pui la fiert 3 l apă şi o…
Read more »
O
retete de file de vitel cu file de piept de pui, supa de pui, foi de
dafin, coaja de lamaie, suc de lamaie, morcovi, mazare, unt, zahar si
sare. Ingrediente: 800 g file de vitel 800 g file de piept de pui 2 l
supa de pui foi de dafin coaja rasa de la…
Read more »
O
reteta foarte simpla de aperitiv din cascaval cu faina, unt, sunca,
oua, sare, piper si apa. Ingrediente: 200 g faina 100 g unt 200 g sunca 3
oua 250 g cascaval 1/2 lingurita sare piper apa Mod de preparare: Din
făină, unt, sare şi apă faci un aluat. îl împătureşti în folie de…
Read more »
O
reteta soarte simpla de paine cu ardei rosu, ardei galben, faina,
drojdie, apa, zahar, ulei si sare. Ingrediente: 1 ardei rosu 1 ardei
galben 600 g faina 1 cub mic de drojdie 250 ml apa 1 lingura zahar 4-5
linguri ulei sare Mod de preparare: Pui într-un vas adânc de bucătărie
făina, iar…
Read more »
O
reteta foarte simpla de choux-uri umplute cu icre si oua, faina, unt si
sare. Ingrediente: 1/2 pahar apa 3 oua 125 g faina 150 icre 60 g unt
sare Mod de preparare: Fierbi apa cu sare şi unt până dă în clocot.
Adaugi făina şi amesteci până se încorporează. Laşi deoparte să se…
Read more »
O
reteta de rulada de pui cu prune uscate, miere, sare, piper rosu,
smantana, vin alb, unt, ciuperci, ulei, faina si oua. Ingrediente:
rulada: 4 bucăţi piept de pui 1 lingură miere 10-12 prune uscate fără
sâmburi sare piper pentru sos: 1 lingură boabe piper roşu şi negru 100
ml smântână 100 ml vin alb…
Read more »
O
reteta foarte simpla de mancarica cu ardei, ceapa, orez, rosii, ulei,
sare, piper si cateva frunze de patrunjel. Ingediente: 1 ardei rosu 1
ardei galben 1 ardei verde 2 cepe 150 g orez cateva rosii ulei sare
piper cateva frunze de patrunjel Mod de preparare: Ardeii îi cureţi de
seminţe, îi speli şi…
Read more »
O reteta video foarte simpla despre cum se prepara Cocktail Gloria
Ingrediente: 2 oz Tequila 1 oz Lemon Juice 1 oz Simple Syrup Champagne
Read more »
O
reteta de sufleu din vatza acra, cartofi, unt, sunca, lapte, smantana,
ceapa, ulei, maghiran, vin alb, sare si piper. Ingrediente: 750 g
cartofi 1 lingura unt 350 g şuncă 125 ml lapte 500 g varză acră 300 g
smântână 1 ceapă 1 lingură ulei 1/2 linguriţă măghiran 125 ml vin alb
sare piper …
Read more »
O
reteta de spaghete bologneze cu carne de vita tocata, praz, morcov,
ceapa, usturoi, ulei, rosii, bulion, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente: 250 g carne vită tocată 400 g spaghete 1 bucată praz 1
morcov 1 ceapă 1 căţel usturoi 4 linguri ulei 1 conservă roşii întregi 3
linguri bulion pătrunjel verde tocat sare piper…
Salată de fructe cu frisca
17 February 2011

Read more »
Ciuperci umplute, pane
17 February 2011

Read more »
Crochete de cartofi si caşcaval
17 February 2011

Read more »
Tocanita de fasole cu carne de porc
17 February 2011

Read more »
Paste cu sos delicios de legume
17 February 2011

Read more »
Ciuperci cu pastă de brânză, si şuncă la cuptor
17 February 2011

Read more »
Bors de cartofi si carnati de casa
17 February 2011

Read more »
Supă de ceapă cu perisoare si busuioc
17 February 2011
O
reteta de supa de ceapa cu perisoare si busuioc din ceapa, usturoi,
sare, faina, ulei, vin alb, praz, carne macra, oua si paturnjel.
Ingrediente: pentru supa: 3 cepe 4 căţei de usturoi sare 1 lingură
făină 50 ml ulei 1 cub concentrat de supă 100 ml vin alb 1 praz pentru
perişoare: 500 g…
Read more »
Read more »
Bărcuţe din ouă umplute
17 February 2011

Read more »
Ciorbă de văcuţă cu legume
17 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Fitzgerald (video)
17 February 2011

Read more »
Şefrito
17 February 2011

Read more »
Biftec californian
17 February 2011

Read more »
Placinta cu pastrama, carnaciori si cascaval
17 February 2011

Read more »
Ficat de porc dat prin ou
17 February 2011

Read more »
Cotlet de porc cu visine
17 February 2011

Read more »
Merluciu cu maioneza
17 February 2011

Read more »
Ciorbă de coadă de vacă
17 February 2011
O
reteta de ciorba de coada de vaca cu usturoi, ceapa, morcov, foi de
dafin, oua, smantana, otet, piper, sare, faina si leustean. Ingrediente:
1 kg coadă de vacă 1 căpăţână de usturoi 1 ceapă mare 1 morcov mai mare
3 foi de dafin 5 ouă 5 linguri de smântână 3 linguri oţet piper boabe…
Read more »
Read more »
Cartofi cu afumatura
16 February 2011

Read more »
Ardei umpluti cu carne tocata
16 February 2011

Read more »
Peste umplut la cuptor
16 February 2011

Read more »
Supă cremă de legume cu crutoane de paine prajita
16 February 2011

Read more »
Mancare mexicana
16 February 2011

Read more »
Mamaliga ciobaneasca
16 February 2011

Read more »
File de vitel si pui cu lamaie
16 February 2011

Read more »
Aperitiv din cascaval cu frisca
16 February 2011

Read more »
Paine cu ardei
16 February 2011

Read more »
Choux-uri umplute cu icre
16 February 2011

Read more »
Rulada de pui cu prune uscate
16 February 2011

Read more »
Mancarica de ardei cu orez
16 February 2011

Read more »
Cum se prepara Cocktail Gloria (video)
16 February 2011

Read more »
Sufleu din varza acra si cartofi
16 February 2011

Read more »
Spaghete bologneze
16 February 2011

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu